RSS
Facebook
Instagram

In ‘Blond 15’ (2010) werkt Britt aan een zaak die de ogenschijnlijke onschuld van sociale media aan de kaak stelt en waar tevens tunnelvisie in misdaadonderzoek optreedt. Terwijl ze aan de zaak werkt komt het gevaar steeds dichterbij… Blond 15 is uitstekend ontvangen door zowel de pers als de lezers en was genomineerd als beste thrillerdebuut door de thrillercommunity crimezone.nl.

In ‘Afrekening’ (2011), draait het om de strafmaat in Nederland. Ook al is deze de afgelopen jaren in Europees opzicht strenger geworden, er zijn nog steeds uitspraken waarbij het belang van de misdadiger zwaarder lijkt te wegen dan dat van het slachtoffer en de nabestaanden. Vooral die laatste groep wordt te vaak vergeten. Want wat doet het met jou als ouder als je kind wordt vermoord en de dader na een paar jaar zijn leven weer oppakt? Om die emotie gaat het in het misdaadonderzoek waar Britt zich dit keer in vastbijt.

In ‘Onschendbaar’ (2013) herleeft rechercheur Britt Franken herleeft nog elke nacht de overval waarbij haar man in het bijzijn van haar en hun dochtertje omkwam. Ten einde raad neemt ze contact op met een medium voor spirituele begeleiding. Het medium lijkt niet alleen signalen van Britts overleden man op te vangen, maar raakt ook overstuur bij het `zien van details uit de zaak waar Britt aan werkt. Twee jonge jongens zijn ontvoerd, misbruikt en vermoord. Alles wijst erop dat de jongens slachtoffer zijn geworden van een pedofielennetwerk. Dan verdwijnt er opnieuw een jongetje. De gevallen lijken met elkaar te maken te hebben, maar de manier waarop ze met elkaar verbonden zijn, stelt Britt voor raadsels. Zit dezelfde sadistische moordenaar achter deze verdwijning of is er iets anders aan de hand?

In ‘Bijwerking’ (20015) wordt rechercheur Britt Franken opgeroepen bij de dood van een mysterieuze jongen. Hij heeft partydrugs op zak van hetzelfde type als die waardoor meerdere toeristen in de stad onwel zijn geworden. Een week later wordt haar team opgeschrikt door een tweede dode, een slachtoffer van een schijnbaar willekeurige kopschoppartij in de Jordaan. Beide mannen bezochten eenzelfde bar en Britt komt erachter dat ook haar dochter Bo daar regelmatig uitgaat. Plotseling komt de dreiging heel dichtbij…

Mijn boeken

  • Blond 15
  • Afrekening
  • Blond 15
  • Verrassing